Salata festiva cu peste

sâmbătă, 21 ianuarie 2012 | Reply

Gustoasa, aspectoasa, rapid si usor de facut !

Timp de pregatire: 45 minute

Ingrediente

200g creveti pane, congelati

1 conserva ton bucati in ulei

150g boabe de porumb din conserva

1 gogosar mare murat

2-3 castraveciori acri

2 fire ceapa verde

Sare

Piper

Pt décor:

Cips-uri sarate

Icre rosii

Mod de preparare

Prajim crevetii in ulei fierbinte,3-4 minute, apoi ii lasam la racit si scurs pe un servet absorbant. Tocam ceapa, castravetii si gogosarul, cubulete si le punem intr-un bol. Desfacem tonul si golim continutul, cu tot cu ulei peste legume. Adaugam porumbul, spalat si scurs in prealabil. Amestecam, asezonam si trecem compozitia pe platou. Deasupra aranjam crevetii.

Cu un cutit, intindem cateva icre pe cips-uri si le aranjam de jur imprejurul salatei de pe platou.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *