Pulpe de pui si cartofi taranesti la punga

luni, 22 august 2011 | Reply
Un delicios meniu pentru atunci cand timpul va preseaza sau pur si simplu nu aveti dispozitie sa stati prea mult in jurul cratitei. 😀

Ingrediente

3 pulpe intregi

2kg cartofi

Piper

boia dulce

Sare

1 punga pt copt

Mod de preparare

Curatam cartofii, ii spalam, ii feliem, adaugam sare si boia si ii amestecam bine.
Pulpele de pui le sectionam in doua, le spalam bine sub jet de apa rece apoi le pudrampe ambele parti cu sare, piper si boia.
Punem cartofii in punga,peste ei aranjam bucatile de carne, apoi legam punga.
Luam o tava de friptura in care punem un pahar de apa si asezam in ea punga cu cartofi si pulpe.
Cu o scobitoare intepam punga in trei locuri, pentru a permite aburului sa iasa si dam tava la cuptor pentru 30’.Scoatem tava din cuptor, despicam punga cu grija sa nu ne ardem, o indepartam (tragem usor de ea) intindem cartofii si carnea,in tava si dam la cuptor inca 15’ pentru a se rumeni.
Servim alaturi de salata sau muraturi, la alegere.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *