Piept de pui la gratar cu pasta de leurda

joi, 14 aprilie 2011 | Reply

O reteta cu pasta de leurda care-i da o savoare si un gust deosebit gratarului de pui.

Ingrediente

un piept de pui fara piele si os

pasta de leurda

cartofi pt garnitura

sare

piper

Mod de preparare

Sectionam pieptul de pui in felii groase si nu batem deloc carnea, o lasam mai grosuta. Punem la incins o tigaie gril si prajim bucatile de carne, la foc mic, pe ambele parti.Intre timp curatam, spalam si feliem doi cartofi pe care-i punem la prajit in friteuza.Cand sant bine prajite, scoatem feliile de carne din tigaie, le asezonam si asa fierbinti le acoperim cu un strat de 2-3mm de pasta de leurda. Scoatem cartofii pe farfurie si-i servim imreuna cu gratarele impanate.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *