Paste cu porumb si sirop de salvie

sâmbătă, 17 mai 2014 | Reply

Paste dulci , aromate si foarte gustoase ! O combinatie inedita, care imi apartine 😛 .
Incercati si voi si veti simti ce arome minunate se regasesc in aceasta combinatie yumiiii 😉

Timp de pregatire: 20’

Ingrediente

400g Fusilli Baneasa

1 lingura ulei de susan

200g porumb dulce, fiert

200ml sirop de salvie

½ lamiae

cateva frunze de salvie proaspata

Mod de preparare

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj apoi le scurgem intr-o strecuratoare.

Punem o tigaie wok pe flacara, adaugam uleiul , cand s-a incins adaugam porumbul, apoi siropul. Lasam sa dea cateva clocote, apoi adaugam pastele. Amestecam usor sa nu se sfarame, adaugam si zeama de la jumatatea de lamiae, mai lasam inca un minut sa se patrunda aromele si luam de pe foc.

Rupem in bucatele frunzele de salvie si le amestecam in preparatul gata de servit .

Pofta buna !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *