Pane-uri de ciuperci umplute

miercuri, 4 mai 2011 | Reply

Delicioase, hranitoare si aspectoase ! Se pot servi atat ca fel principal, langa un piure de cartofi ori sote de legume, cat si ca aperitiv. Nu am trecut cantitati… depinde pentru cate persoane se pregateste meniul.

Timp de pregatire: 60’

 

 

Ingrediente

Ciuperci de marime medie

Ardei gras galben

Ardei gras rosu

Ceapa verde

Ardei iute

Oua

Pesmet

Branza dulce

Cascaval

Sunca de casa

Sare

Piper

Ulei de palmier pt prajit

Mod de preparare

Spalam ciupercile si le indepartam coditele. Maruntim ceapa si ardeii si-I punem intr-o tigaie cu o lingura de ulei, la calit pentru 2-3’. Adaugam sunculita taiata marunt si mai lasam 2’ la calit si amestecam. Punem branzeturile, asezonam, omogenizam si luam tigaia de pe foc.

Umplem ciupercile cu amestecul rezultat, le unim doua cate doua si le strapungem cu o scobitoare ca sa nu se desfaca. Trecem fiecare pane-u prin ou batut, prin pesmet, dinnou prin ou si apoi prin pesmet. Pana le terminam pe toate, punem uleiul pentru prajit, la incins si cand este fierbinte, coacem paneurile pe ambele parti. Le scoatem apoi pe servet absorbant si le indepartam scobitorile.

Sant delicioase si calde si reci deopotriva !

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *