Cum am vazut aceasta retetaaicila Andreea, mi-am propus sa o incerc. Nu am avut suficienta ceapa verde dar am completat cu praz si tot am executat-o ! A iesit grozav de buna ! Andreea are perfecta drepatat in descrierea facuta de ea…inca o felie si inca o felie…
Timp de pregatire: 120′
Ingrediente
200g faina
100ml apa
1 ou
1 lingurita sare
2 lingurite zahar
½ lingurita drojdie uscata
1 legatura ceapa verde( praz in cazul meu)
2 lingurite ulei de susan, (nu am avut) am folosit de masline
2 lingurite seminte de susan
Mod de preparare
Am urmat pasii intocmai asa cum sant descrisi inretetasi mi-a rezultat o minunatie de painica/ placinta, aromata, putin dulceaga, foarte, foarte buna ! Se face usor si rapid si eu cu siguranta am s-o mai repet cat de curand, dar neaparat cu ceapa, deoarece prazul, partea verde, este mai tare si parca nu s-a inmuiat suficient... parerea mea . Dar chiar si asa, aceasta painica, m-a cucerit definitiv !
Pofta buna!