Un dulce, rapid de preparat 😆 si delicios !
Timp de preparare: 50’
Ingrediente
300g branza dulce
3 oua
200ml lapte
200g zahar
50g cacao
350g faina
2 lingurite praf de copt
1 fiola esenta vanilie
1 fiola esenta de rom
Mod de preparare
Frecam ouale cu zaharul, pana-si dubleaza volumul, incorporam branza, laptele si la final faina. Impartim aluatul de consistenta unei smantani groase, in doua boluri. O parte ramane alb si adaugam doar esenta de vanilie dupa care amestecam, iar in cealalta jumatate, adaugam cacaua si esenta de rom, apoi omogenizam.
Umplem formele de briose, pe trei sferturi cu ambele aluaturi. Le putem lasa jumate albe, jumate maro, sau putem sa formam cercuri, ajutandu-ne de un betisor/scobitoare.
Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30’-35’.
Dupa ce se racesc le ornam sau nu…dupa preferinta.
Pofta buna!