De Dragobete 😛 am pregatit aceste prajiturele aromate cu un iz aparte si unic, dat de dulceata de rosii si sunt atat de buneee 😆
Timp de pregatire: 50’
Ingrediente
200g faina
1 plic praf de copt
2 oua
200g zahar
100g margarina
240ml gem de rosii (reteta)
1 lingurita extract de vanilie
Decor
Ciocolata neagra/alba
Inimioare de la Dr.oetker
Mod de preparare
Punem intr-un vas faina cernuta, adaugam praful de copt si amestecam.
In bolul mixeru-lui punem margarina (la temperature camerei) si zaharul si mixam pana ce acesta se dizolva, dupa care adaugam ouale pe rand. In aceasta pasta adaugam gem-ul de rosii si omogenizam. Pasta se va taia, dar nu e nici o problema :-) adaugam faina cu praful de copt si amestecam totul cu o paleta, usor de jos in sus si vom optine un aluat omogen si rozaliu :-D .
Punem hartiile de copt in tava si le umplem pe fiecare cam ¾.
Dam tava la cuptor, la 180*, pentru 20-25’.
Cand sa-u racit complet le ornam cu glazura de ciocolata neagra sau alba, sau cu ambele :-D .
Pofta buna!