Maioneza de post

sâmbătă, 10 decembrie 2011 | Reply

Foarte gustoasa, usor si rapid de facut. 😀

Timp de pregatire:45 minute

Ingrediente

150 ml apa
2 linguri faina
2 linguri mustar
2 linguri zeama de lamiae
150 ml ulei
Sare

Mod de preparare

Punem la fiert, 100ml apa iar in restul de apa dizolvam faina. Cand apa da in clocot, adaugam faina dizolvata si amestecam bine. Lasam sa dea cateva clocote si sa se lege exact ca o budinca, dupa care o lasam 15 minute la rece. Adaugam mustarul, apoi zeama de lamiae si amestecand incontinuu, incorporam uleiul, putin cate putin. Adaugam sare dupa gust. Se poate folosi in orice combinatii, inlocuind cu succes, maioneza clasica din oua.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *