Desert rapid cu fructe

vineri, 12 octombrie 2012 | Reply

O solutie ideala, pentru atunci cand suntem presati de timp, dar vrem totusi sa ne rasfatam cu
ceva bun si dulce.

Ingrediente

1 grefruit rosu

1 mar

2 clementine

2 kivi

1 rodie

1 strugure

100g zahar

2 linguri miere de albine

50g unt

12 piscoturi

250ml frisca Hulala

Mod de preparare

Curatam fructele de coaja, pielite, samburi.

Intr-o cratita cu fund dublu, punem zaharul la topit si cand devine auriu, punem mierea, apoi untul, amestecam si adaugam fructele. Lasam pe foc sub capac, cam 5’ sa se patrunda aromele. Dam cratita la o parte si lasam fructele sa se raceasca.

Intr-un bol, batem frisca pana se intareste bine.

Luam cupele si punem in fiecare cate 2-3 linguri din mix-ul de fructe apoi acoperim cu bucati de piscoturi. Dup ace am terminat de repartizat fructele si piscoturile, acoperim cu frisca din belsug.

Pentru aspect ornam cu ciocolata, bombonele, toping etc.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *