O solutie ideala, pentru atunci cand suntem presati de timp, dar vrem totusi sa ne rasfatam cu
ceva bun si dulce.
Ingrediente
1 grefruit rosu
1 mar
2 clementine
2 kivi
1 rodie
1 strugure
100g zahar
2 linguri miere de albine
50g unt
12 piscoturi
250ml frisca Hulala
Mod de preparare
Curatam fructele de coaja, pielite, samburi.
Intr-o cratita cu fund dublu, punem zaharul la topit si cand devine auriu, punem mierea, apoi untul, amestecam si adaugam fructele. Lasam pe foc sub capac, cam 5’ sa se patrunda aromele. Dam cratita la o parte si lasam fructele sa se raceasca.
Intr-un bol, batem frisca pana se intareste bine.
Luam cupele si punem in fiecare cate 2-3 linguri din mix-ul de fructe apoi acoperim cu bucati de piscoturi. Dup ace am terminat de repartizat fructele si piscoturile, acoperim cu frisca din belsug.
Pentru aspect ornam cu ciocolata, bombonele, toping etc.
Pofta buna!