Cornulete pufoase cu nuca

joi, 3 martie 2011 | Reply

Aromate, moi, pufoase si super delicioase ! Serviti 😉 si va convingeti … 😀

Ingrediente

Aluat

100ml iaurt

100ml smantana

2 galbenuse

250g margarina topita

30g zahar

Un praf de sare

500g faina

1 pliculet drojdie uscata

Umplutura

2 albusuri

Un praf de sare

200g nuca macinata

200g zahar

1 ou pt uns deasupra

Mod de preparare

Ingredientele pentru aluat, le punem in masina de paine, in ordinea enumerate si programam pe framantat si dospit.
Intr-un bol, batem albusele cu praful de sare si zaharul, adaugam nuca si omogenizam.
Pregatim doua tavi mari cu hartie de copt si pornim cuptorul.
Cand aluatul este gata, il impartim in patru parti aprox. egale. Intindem aluatul, formam un cerc pe care-l sectionam in 8 felii, adaugam cate o lingurita de nuca si formam cornuletele.
Le asezam in tava, le ungem cu au (putin batut) si le dam la copt pentru aprox. 20’, mai exact pana devin putin rumene.
Se pot servi simple sau pudrate cu zahar praf. Sant delicioase !!!!!!!!

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *