Contact

Ma puteti contacta 😉 pe oricare din adresele de mai jos :

meryln116@yahoo.com

lia@straightad.com

maryln116@gmail.com

3 thoughts on “Contact

  1. admin Post author

   Buna ziua, am facut si la comanda… acum mai am doar pentru noi 🙂 din pacate perioada maci-lor a trecut, ne auzim la anul daca doresti sa comanzi te rog sa o faci din timp 🙂 mai exact de la prima aparitie a macilor. Functie de comenzi, ma organizez si eu sa umblu pe campuri… sa ii colectez :).
   Multumesc pentru interes si intelegere ! Pupici 🙂

   Reply
 1. Elena

  Buna,

  Eu sunt Elena Dumitrescu si doresc ca mesajul meu sa ajute cat mai multi oameni in aceasta perioada de cumpana. Impreuna cu alti freelanceri cu skill am proiectat platforma 100% romaneasca de servicii freelance.

  Dorim sa oferim ajutor atat pentru antreprenorii care duc lipsa de personal si au idei marete dar si pentru cei care nu mai au locuri de munca si au posibilitatea sa devina freelanceri cu abilitati in multiple domenii. Lipsa sigurantei, increderea si dorinta de a ne dezvolta ne-au impins in aceasta piata moderna iar acest lucru nu este posibil fara tine, incercam sa gasim oameni ca tine pentru a ni se alatura la cea mai mare miscare digitala din aceste timpuri. Daca esti freelancer sau ai o afacere esti bine venit pe platforma noastra unde poti cere sau oferii servicii de calitate. Drept rasplata pentru ca sunteti alaturi ne noi ,freelancerii de pe platforma pot sa realizeze un logo pentru un proiect nou 100% FARA COSTURI.

  Daca aveti intrebari despre proiect sau credeti ca mailul nu este pentru dumneavoastra puteti sa ne contactati oricand.

  Cu respect,
  ……………………………..
  Elena Dumitrescu
  E FREELANCE ROMANIA

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *