Briose cu fulgi de ciocolata

marți, 31 august 2010 | Reply

O reteta rapida, usor de facut, menita sa ne imbete simturile. Cantitatile sunt pentru portie dubla, sa ajunga pentru toata lumea…Serviti va rog !

Timp de preparare: 50′

 

 

 

 

Ingrediente

500g faina

300g zahar

1 praf de copt

4 oua

2 linguri esenta vanilie

150ml lapte

250ml ulei

80g fulgi de ciocolata

Colorant alimentar galben si rosu

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam toate ingredientele uscate, in afara de zahar si jumatate din cantitatea de fulgi.

In alt bol batem ouale cu zaharul, adaugam uleiul, apoi laptele si fulgii ramasi. Amestecam cele doua compozitii, impartim aluatul in doua, il coloram si-l repartizam in forme.

Le coacem in cuptorul dinainte incalzit, timp de 30’.

Dupa ce se racesc le acoperim cu un strat de ciocolata neagra/alba sau glazura de zahar.

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *