Delicioase pentru micul dejun, cu o cana de lapte sau servite langa o ceasca de cafea.
Timp de pregatire:45’
Ps: cantitatile sunt pentru portie dubla
Ingrediente
2 banane bine coapte
2 pere bine coapte
200ml iaurt
300 g zahar
100g unt
2 oua
1 lingurita esenta de vanilie
550 g faina
100g nuca macinata
1 plic praf de copt
1 lingurita bicarbonat de sodium
Mod de preparare
Intr-un bol amestecam toate ingredientele uscate. In alt bol zdrobim cu furculita fructele, adaugam esenta, oule batute si untul topit si racit. Amestecam totul, incorporam ingredientele uscate si omogenizam. Turnam aluatul in formele de briose si le coacem la foc mediu, cam 15’, facem testul cu scobitoarea.
Dupa ce s-au racit le pudram cu zahar sau le ornam cu glazura, de care doriti.
Eu am folosit, glazura caramel, din comert.
Pofta buna!