Saratele cu branza framantata si chimen

luni, 5 octombrie 2015 | Reply

O reteta foarte usoara si rapid de pregatit .

Ingrediente

400g branza framantata sarata
400g unt 80% grasime
2 oua
1 plic praf de copt
faina cat cuprinde
Pt glazura
1 ou
seminte de chimen

Mod de preparare

Se amesteca branza cu ouale, se adauga untul la temperature camerei, se adauga praful de copt si faina cat sa optinem un aluat bine legat si care sa nu se prinda de maini.
Pe planseta infainata, intindem o foaie cam de 4-5mm, taiem in fasii aprox. de 8cm lungime si 2 cm latime.
Asezam aluatulin tavile tapetate cu hartie de copt
Intr-un bol, batem bine oul pt glazurasi cu o pensula, ungem fiecare fasie de aluat, apoi presaram seminte de chimen.si coacem la 200* timp de 15', mai exact pana se rumenesc frumos deasupra.
Se scot din cuptor si se lasa cateva minute in tava , la racit.
Se servesc cu pofta ;-) mai ales langa o bere yumiii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *