O reteta foarte usoara si rapid de pregatit .
Ingrediente
400g branza framantata sarata
400g unt 80% grasime
2 oua
1 plic praf de copt
faina cat cuprinde
Pt glazura
1 ou
seminte de chimen
Mod de preparare
Se amesteca branza cu ouale, se adauga untul la temperature camerei, se adauga praful de copt si faina cat sa optinem un aluat bine legat si care sa nu se prinda de maini.
Pe planseta infainata, intindem o foaie cam de 4-5mm, taiem in fasii aprox. de 8cm lungime si 2 cm latime.
Asezam aluatulin tavile tapetate cu hartie de copt
Intr-un bol, batem bine oul pt glazurasi cu o pensula, ungem fiecare fasie de aluat, apoi presaram seminte de chimen.si coacem la 200* timp de 15', mai exact pana se rumenesc frumos deasupra.
Se scot din cuptor si se lasa cateva minute in tava , la racit.
Se servesc cu pofta ;-) mai ales langa o bere yumiii