Eu le pregatesc de obicei cand avem musafiri, ocazii, aniversari, le tai felii si le servesc pe platouri ca aperitiv. Dar la fel de bine se pot servi ca fel principal langa o garnitura de cartofi, orez, sau legume, dupa preferinta. 😆
Timp de pregatire: 60 minute
Ingrediente
2 bucati piept de pui
200g felii sunca presata
200g cascaval ras
½ ardei kapia rosu, maruntit
1 morcov fiert si racit
2 legaturi patrunjel verde maruntit
Sare
Piper
Mod de preparare
Batem cele doua bucati de carne si le intindem separat . Pe mijloc asezam felii de sunca, la o rulada punem morcov, patrinjel, de o parte si alta si deasupra cascaval. La ce-a de a doua, punem pe mijloc ardeiul kapia, deasupra parunjel si pe laterale cascaval. Le rulam strans pe fiecare in parte si le inpachetam in hartie de copt, unsa cu putin ulei.
Asezam ruladele in tava, le stropim cu putina apa si le dam pentru 30 minute la copt.
Le scoatem din hartie si le taiem felii, numai dupa ce sau racit.
Pofta buna!