Rulada din piept de pui

sâmbătă, 4 februarie 2012 | Reply

Eu le pregatesc de obicei cand avem musafiri, ocazii, aniversari, le tai felii si le servesc pe platouri ca aperitiv. Dar la fel de bine se pot servi ca fel principal langa o garnitura de cartofi, orez, sau legume, dupa preferinta. 😆

Timp de pregatire: 60 minute

Ingrediente

2 bucati piept de pui

200g felii sunca presata

200g cascaval ras

½ ardei kapia rosu, maruntit

1 morcov fiert si racit

2 legaturi patrunjel verde maruntit

Sare

Piper

Mod de preparare

Batem cele doua bucati de carne si le intindem separat . Pe mijloc asezam felii de sunca, la o rulada punem morcov, patrinjel, de o parte si alta si deasupra cascaval. La ce-a de a doua, punem pe mijloc ardeiul kapia, deasupra parunjel si pe laterale cascaval. Le rulam strans pe fiecare in parte si le inpachetam in hartie de copt, unsa cu putin ulei.
Asezam ruladele in tava, le stropim cu putina apa si le dam pentru 30 minute la copt.
Le scoatem din hartie si le taiem felii, numai dupa ce sau racit.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *