Rosii aromate la borcan

vineri, 19 august 2011 | Reply

Am vazut reteta, mia placut si am testat-o. 😀

La iarna am sa va spun si cum sant la gust. 😉

Ingrediente

2kg rosii de cradina

10catei de usturoi

15 frunzulite proaspete de busuioc

5 borcane 375g

Mod de preparare

Spalam borcanele si capacele si le lasat cu gura in jos, pe un prosop, la uscat. Eu ,am spalat rosiile proaspat culese dingradina mea, le-am curatat de cotor si de coaja, apoi le-am taiat in felii. Rosiile feliate le punem in borcane, le apasam putin astfel incat sa nu ramana bule de aer printer ele.
Curatam usturoiul si spalam frunzulitele de busuic si punem in fiecare borcamn 2 catei de usturoi sic ate 3 frunzulite.
Punem capacele, le asezam intr-o oala cu apa pana la capac si le fierbem 60’.Le lasam in apa fierbinte pana a doua zi.
Scoatem borcanele din apa, le stergem, le etichetam si le depozitam in camara.

sursa
Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *