Pizza fara blat

sâmbătă, 5 martie 2011 | Reply

O pizza delicioasa, foarte usor si rapid de facut, pentru toti iubitorii acestui preparat 😀

Ingrediente

200g piept de pui fiert

1 fir de praz

2 fire ceapa verde

1 ardei iute rosu ( sau kapia)

1 rosie

200g telemea

50g cascaval

4 oua

50g pesmet

60g unt

Mod de preparare

Pieptul de pui il taiem in cuburi maricele. Prazul si ceapa le taiem felii. Patrunjelul il tocam marunt. Cascavalul il dam pe razatoarea mica. Branza o taiem cubulete sau o maruntim. Ardeiul il curatam de seminte si-l tocam marunt. Oule le batem putin cu furculita. Rosia o feliem.
Ungem tava cu 30g unt si o tapetam cu pesmetul.
Intr-o tigaie, punem restul de unt la incins, adaugam prazul, ceapa si ardeiul, calim putin aprox. 2’, adaugam branza si bucatile de carne, amestecam si mai lasam putin ca toate aromele sa se patrunda(inca aprox. 2-3’). La final adaugam ouale si ¾ din patrunjelul tocat, amestecam de 2-3 ori si luam tigaia de pe flacara.
Rasturnam amestecul in tava, aranjam deasupra feliile de rosie,apoi presaram cascavalul, restul de patrunjel si dam la cuptor pentru 20’.Cu o paleta, scoatem pizza din tava , o asezam pe platou si servim imediat.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *