Pastrav prajit

miercuri, 20 iulie 2011 | Reply
Ceva bun si usor pentru cina si nu numai… 😀

Ingrediente

1 pastrav

1 lamaie

1 lingura faina de porumb

2 linguri ulei de masline

½ lingurita usturoi, granule

frunze de salvie proaspata

fulgi de ardei iute

sare

piper

Mod de preparare

Dupa ce curatam si spalam bine pestele, il stergem cu un servet si stoarcem zeama de la ½ de lamaie peste el si-l saram si piperam. Tocam marunt salvia, o punem intr-un bol si adaugam faina, usturoiul si fulgii. Le amestecam si tavalim bine pestele prin amestec, astfel incat sa imbrace pestele frumos pe toate partile, apoi il stropim si cu putin ulei de masline.
Punem tigaia la incins cu 1 lingura ulei si prajim pastravul pe ambele parti.
Servim imediat, cu felii de rosie si lamaie, alaturi.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *