Paste cu somon afumat si limba de porc

sâmbătă, 6 septembrie 2014 | Reply

Din ciclul gatit rapid cu ce avem prin frigider 😉 . Asa s-a intamplat sa combin limba de porc cu somon afumat 😀 si in ciuda asteptarilor a iesit ceva extrem de bun 😛

Timp de pregatire: 30’

Ingrediente

250 g somon afumat

150g limba de porc (1 bucata fiarta si curatata in prealabil)

300 ml smantana

150 g crema de branza (Philos am folosit eu)

4 fire ceapa verde

2 linguri de ulei

fulgi chilli

patrunjel

piper

sare

Mod de preparare

Pastele le fierbem al dente in apa cu sare sau, conform instructionilor de pe ambalaj. Limba si somonul file le taiem (nu prea marunt), ceapa verde spalata, o tocam si o punem la calit intr-o tigaie incapatoare in uleiul incins.
O lasam putin apoi adaugam bucatelele de limba si somon si lasam 1-2 minute, adaugam crema de branza, lasam sa dea doua trei clocote si adaugam si smantana.

Asezonam cu sare si piper adaugam fulgii de chili sau nu, dupa dorinta :-P si punem si patrunjelul tocat.

Pastele scurse se pot rasturna in tigaie peste sos, se amesteca si se servesc, sau scoatem pastele pe farfurie si adaugam deasupra sosul cald si ornam cu bucatele de somon si frunze de patrunjel (cum am procedat eu ;-) ).

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *