Paste dulci , aromate si foarte gustoase ! O combinatie inedita, care imi apartine 😛 .
Incercati si voi si veti simti ce arome minunate se regasesc in aceasta combinatie yumiiii 😉
Timp de pregatire: 20’
Ingrediente
400g Fusilli Baneasa
1 lingura ulei de susan
200g porumb dulce, fiert
200ml sirop de salvie
½ lamiae
cateva frunze de salvie proaspata
Mod de preparare
Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj apoi le scurgem intr-o strecuratoare.
Punem o tigaie wok pe flacara, adaugam uleiul , cand s-a incins adaugam porumbul, apoi siropul. Lasam sa dea cateva clocote, apoi adaugam pastele. Amestecam usor sa nu se sfarame, adaugam si zeama de la jumatatea de lamiae, mai lasam inca un minut sa se patrunda aromele si luam de pe foc.
Rupem in bucatele frunzele de salvie si le amestecam in preparatul gata de servit .
Pofta buna !