Mini chec-uri pufoase

sâmbătă, 9 aprilie 2011 | Reply

O reteta rapida, usor de facut, care-ti incanta papilele gustative…

Ingrediente

300g branza dulce

3 oua

200ml lapte

200g zahar

50g cacao

350g faina

2 lingurite praf de copt

1 fiola esenta vanilie

1fiola esenta de rom

unt pentru uns formele

Mod de preparare

Punem in blender, branza,zaharul, ouale si laptele si mixam totul. Golim compozitia intr-un bol mai mare si incorporam faina in care am adaugat praful de copt. Impartim aluatul de consistent unei smantani groase, in doua boluri. O parte ramane alb si adaugam doar esenta de vanilie si amestecam, iar in cealalta jumatate, adaugam cacaua si esenta de rom, dupa care omogenizam bine.

Ungem formele foarte bine, cu unt topit si punem in fiecare forma, cate o lingura aluat alb si una maro.
Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 25-30’. Dupa ce sau racorit, le scoatem din forme, le pudram cu zahar praf si le servim.


Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *