Fursecuri cu branza

luni, 25 iulie 2011 | Reply
Foarte fragede si delicioase ! 😆

Ingrediente

500g branza dulce de vaci

400g margarina

250g zahar praf

700g faina

4 galbenusuri

2 plicuri praf de copt

Putina sare

Mod de preparare

Framantam un aluat bine legat din toate ingredientele de mai sus,apoi il lasam sa se odihneasca timp 1h.
Pornim cuptorul aragazului si ne pregatim formele (eu am folosit o tava, vezi foto),le ungem cu putina grasime si umplem formele cam ¾, deoarece vor creste la copt.
Le dam la cuptor pentru 25’.Procedam la fel si cu restul de aluat.Scoatem fursecurile pe un gratarsi cand s-au racit le ornam cu glazura preferata sau le pudram cu zahar farin.
Eu am preparat o glazura din ciocolata cu lapte/untsi deasupra am presarat fulgi de cocos, pentru un aspect mai placut.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *