Fructe de mare cu ciuperci prajite

miercuri, 15 februarie 2012 | Reply

Un meniu lejer, sanatos si deosebit de gustos !

Timp de pregatire: 45’

Ingrediente

250 g amestec fructe de mare

250g ciuperci proaspete

4 catei usturoi

1 legatura Frunze patrunjel

1 lingurita sos Worcester

2 lingurite sos soia

Sos picant/optional

1 lingura unt

Mod de preparare

Spalam fructele de mare in apa rece si le dam la fiert 10’ dupa care le punem intr-o strecuratoare. Ciupercile spalate le taiem in bucatele iar usturoiul, in felite subtiri.

Punem untul la topit intr-o cratita si calim ciupercile la foc mare, amestecand sa nu se arda. Adaugam si usturoiul si le prajim impreuna pana-si schimba culoarea si se evapora toata apa lasata de ciuperci cca 10’. Adaugam fructele de mare si sosurile si mai calim impreuna inca 5’. Presaram deasupra Frunze de patrunjel si servim simple sau cu garniture preferata.

Eu le-am servit cu felii de cartof fiert cu branza topita, presarate cu Frunze de patrunjel.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *