Briose aperitiv

vineri, 2 septembrie 2011 | Reply

Delicioase si hranitoare, bune pentru gustare, la munca sau la scoala!

Timp de pregatire: 60′

 

 

Ingrediente

200ml lapte

200g faina

4 oua

50ml ulei

1 plic praf de copt

100g carnat afumat

100g telemea

100g ardei kapia rosu

100g masline negre, sarate

1 fir praz, partea verde cu Frunze

Pt décor:

100g cascaval ras

Ceapa verde

Mod de preparare

Pregatim un aluat din oua, lapte, ulei faina si praf de copt. Tocam marunt prazul,taiem cubulete branza, ardeiul, carnatii si maslinele si le incorporam in aluat.

Ne pregatim formele de briose si le umplem cu aluat pe trei sferturi. Deasupra fiecaruia presaram cascaval ras si cateva frunzulite de ceapa verde maruntita.

Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30-35 minute. Se servesc reci.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *