Nu stiu sincer, cui ii apartine aceasta reteta, cand si de unde am scris-o? Am gasit-o printre favoritele mele 😉 si acum i-a venit randul la incercat. Cu siguranta am s-o mai repet 😀 .
Timp de pregatire: 100’
Ingrediente
1 cana fulgi cereale
1 cana nuca macinate
100g nuca de cocos
50g stafide
1 lingura scortisoara
5 linguri miere de albine
100g unt moale
1 esenta rom
4 oua
1 praf de copt
4 linguri faina
Mod de preparare
Framantam un aluat din ingredientele de mai sus, formam o rulada pe care o infasuram in folie si o dam pentru 1h la frigider.
Tapetam o tava de copt cu hartie pergament pe care o pudram cu faina.
Cu ajutorul unui cutit, taiem rulada in discuri de aprox 1cm grosime, pe care le asezam in tava.
Le coacem cam 25-30’ (depinde de cuptor), la foc moderat.
Biscuitii se pot consuma imediat, cand sunt putin crocanti sau dupa cateva zile cand devin moi si sfaramaciosi.
Eu am folosit cereale de ovaz, (vezi poza… pt cei interesati).
Pofta buna !