Aperitiv cu sfecla rosie si branza

vineri, 25 februarie 2011 | Reply

Un aperitiv pe care l-am pregatit de Dragobete. Iubiti-va mult!

Sursa de inspiratie a fost Laura Adamache, doar ca eu am optat pentru alta umplutura…sper sa va placa.

Ingrediente

250 gr sfecla fiarta

200 ml lapte

220 gr faina

2 catei usturoi

2 oua

100 gr branza feta

100g cascaval ras

2 lingurite ulei

Mod de preparare

Punem in blender sfecla fiarta curatata si taiata cubulete, usturoiul curatat , ouale, uleiul si laptele. Dupa ce obtinem o crema fina, adaugam toata faina si mixam inca putin pana obtinem un aluat de clatite putin mai gros.
Coacem clatitele intr-o tigaie teflonata, pe ambele parti.
Intindem putina branza feta pe toata suprafata clatitei, presaram cascaval si rulam clatita cat mai strans. Le umplem imediat, cat inca sant calde, astfel cascavalul se va topi usor fara sa curga.
Taiem felii de aprox. 2cm latime si servim ca aperitiv.

Pofta Buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *